Eukanuba til hunde

Tilmeld dig for at forlade en anmeldelse.
Det tager mindre end 1 minut.

Eukanuba-foder, der var kendt og populært, var virkelig rettet mod at give fuldstændig ernæring, men da virksomheden først blev ejet af PG og derefter købt af Mars, er foder blevet mere kommercielt, og det har stærkt påvirket kvaliteten. I dag er Eukanuba-feeds en bred vifte af mellemkvalitetsfeeds.

Vi blev reddet af eukanuba dermatose. Hunden er en kinesisk Crested race, og de er alle tilbøjelige til allergier, så vi kan ikke finde den rette mad. Den irritation, så rødme, og her for nylig og Wen gennem hele kroppen. Eukanuba faldt meget hurtigt i hænderne, udadtil er ingenting meget anderledes, kun lugten er skarp, fishy. Men hunden reagerede positivt på lugten. Jeg fodrer hunden i tre uger allerede, næsten alle irritationer er gået, udseendet er forvandlet lige foran vores øjne. Men en stor men det er umuligt at spise denne mad i lang tid, da den tilhører den medicinske linje, kun i behandlingsperioden. Derfor, mens det er gåde at gå i stykker end at føle på. Mest sandsynligt vil jeg igen søge efter noget fra eukanuba.

Jeg vil gerne dele en anmeldelse om eukanuba, hun fodrede York. De tog en hund, og så viste det sig, at hun havde et overdrevent følsomt gastrointestinalt system og desuden var allergisk over for kylling. Øjnene kløede og vandede. Forsøgt alt, hvad der er muligt, blev der lagt vægt på dyrt foder.
Eukanuba kom op med det med et lam til små og mellemstore racer. Vores Yorik spiste denne mad i et og et halvt år, alt var fint, allergien var væk, hunden var sund, men på et tidspunkt blev gastrit forværret, så jeg måtte gå til dyrlægen. lineup, terapeutisk eukanubu. Men hun hund nægtede at spise, det er slet ikke som smagen. Selv tabte vægt på hele pund. Og med en samlet vægt på kun ca. 3 kg var det en katastrofe.
Vi skiftede til en naturalka, behandlet fordøjelse. Det tog os seks måneder. Men vores fordøjelsesproblemer var ikke relateret til mad, jeg troede, at York spiste noget ved hytten eller en tur. Da problemerne blev løst, besluttede de igen at vende tilbage til Eukanuba med lammet, men gentagelsen af ​​gastrit gjorde det klart, at tarmobstruktionen i hunden skyldtes foderet. Så fortalte dyrlægen os.

Jeg har en hvalpepok, hentet fra gaden. Men det betyder ikke, at du skal fodre ham med noget. Jeg ønskede at gå ud baby. Derfor lagde hun specielle håb om eukanuba til hvalpe af mellemstore racer, det er en vægtkategori fra 10 til 25 kg, alder fra måned til 12. At købe til en høj pris indså jeg, at dette mærke var superpræmie. Pris: 3 kilo - 1.500 rubler, 15 kilo - 6.000 rubler.
Den ældre hund, der allerede boede hos os, før babyen ankom, fodrede på "vores mærke", men da eukanuba dukkede op, foretrak hun også den anden. Om to uger har vi en stor taske.
Sammenlignet med den foregående feed er denne en anden i størrelse end granulerne, de er mindre og mere aromatiske. Rent naturligt kød, selvfølgelig, spiser hunde bedre, ingen eukanuba kan sammenlignes her, men sammensætningen er ikke desto mindre meget nærende. Der er ingen kemikalier. tilsætningsstoffer og syntetiske stoffer. Fordøjelsen af ​​begge kæledyr er normal, kappen er også god, der er ingen allergi. Jeg synes at prøve andre varianter af dette feed, med anden smag.

Hvis du køber mad af højeste klasse, så finder du fejl med sammensætningen er mere kritisk. Så jeg fandt en lille minus i sammensætningen, nemlig brugen af ​​kød, udsat for frysetørring. Det betyder, at de oprindelige kødprodukter oprindeligt blev frosset, og først da blev de dehydreret. Men ingen ved, på hvilke betingelser dette kød blev holdt, temperaturen på opbevaringen af ​​frysning bør ikke overstige 18 grader, ellers bliver mange nyttige egenskaber tabt. Til foder af en sådan høj klasse (og ikke den mest overkommelige pris) kunne man bruge friske eller kølede snarere end frosne produkter. Kun denne nuance har forårsaget mig forvirring, alt andet er helt tilfredsstillende. Og min hund, herunder.
Der er Eukanuba og mere alternativ i sammensætning muligheder, hvor procenten af ​​kød er mindre end 30. Sandsynligvis er der derfor mange utilfredse anmeldelser om foderet. Men jeg vælger altid dem med en masse animalsk protein for at give min terrier en god ernæring. Lugt gerne mad specifikt, men hvis hunden ikke er flov og maden er ligesom, så kan en periodisk duft lide.

Hun var opmærksom på mad på grund af sin brede vifte af medicinske foderstoffer. Hun gav pug to feeds fra Daily Kea-linjen. For det første at bekæmpe overskydende vægt. Ekanubovsky-mad i denne forstand er unik, den indeholder det mindste fedtstof sammenlignet med de fleste analoger, kun 7% mod 9-10%. Hunden kom hurtigt i form. Og hun fodrede også følsom hud til følsom hud. Mellemdele er nødvendige for at mætte; der var ingen sundheds- og uldproblemer på en sådan kost.
En pakke med en vægt på 3 kg er nok i næsten 2 måneder. Hvis du sammenligner ekanubu med analoger, så vil prisen være højere. Men sammensætningen er bedre. Fabrikanten lægger mindst 30% af naturligt kød. Kornafgrøder og majsmel er til stede, men ikke i kritiske mængder. Der er en meget vigtig ingrediens - sorghum, det hjælper med at normalisere blodsukkerniveauet. Sundhedsfarlige syntetiske komponenter, der er vanedannende, nej. En bred vifte af produkter, især til racer og sygdomme.

God premium mad, som længe har været grundlaget for min Akita Inu diæt. Jeg vil bare sige, at jeg forsøger at købe mad af statslig eller hollandsk produktion, den indenlandske adskiller sig anstændigt. Yukanuba er baseret på naturligt kød (kylling, lam) og fisk (usædvanligt for en hunds kost). Maden fremstilles på en speciel måde, i færd med at forarbejde kødet mister ikke dets ernæringsmæssige egenskaber.
Prisen er højere end de fleste analoger, men det er fuldt berettiget. Foderet er afbalanceret og komplet, da naturlige kilder til mineraler og vitaminer anvendes. Derudover er det beriget med et vitaminkompleks og gavnlige fedtsyrer, der er ikke noget at tilføje til kosten. Maden assimileres godt, efter at hunden drikker den nødvendige mængde vand uden problemer.
Mest af alt kunne jeg godt lide, at absolut alle fødevarer fungerer som forebyggende midler mod sygdomme i mundhulen. Tænderne ser godt ud, hvide og skinnende, ingen pletter og sten er dannet. Hvad angår uld, er der ingen åbenbare ændringer. Dens kvalitet er normal, smelter i det normale område. Der er ingen problemer med sundhed på en sådan diæt, jeg bemærkede ikke afhængighed af foderet. Generelt er hunden legende, aktiv og energisk. Kun på toilettet på en lille måde begyndte jeg at gå meget oftere, nogle gange kommer det til 7 gange om dagen.
Udseendet og lugten af ​​maden er meget almindelig, men granulaterne er for små til en hund af denne størrelse.

Eukanuba mad: tager sig af hundens sundhed og trivsel

Hvis du vil have dit kæledyr altid at føle sig godt, skal det være forsynet med kvalitetspleje. Det handler ikke kun om indholdet, men også om passende ernæring. Nu kan du finde ud af, hvad er Eukanuba hundemad, hvad er dens egenskaber, fordele og ulemper.

Feed funktioner

Foder tilhører kategorien superpremium ifølge fabrikanter. Tørret mad eller konserves til hunde af alle racer markedsføres af producenten Eukanuba som en 100% naturlig kost. I forbindelse med elite-serien af ​​foder fremstilles produkterne hos virksomhederne i USA og Holland. Ifølge producenten er brugen af ​​kemiske elementer samt forskellige farvestoffer i produktionen af ​​mad til hunde uacceptable. Derfor bruger produktionen angiveligt kun naturlige ingredienser.

Da forskellige kæledyr kan have forskellige smag præferencer, tilbyder producenten en bred vifte af tørfoder og dåsefoder at vælge imellem. Det skal også bemærkes, at forskellige typer kød anvendes i dåse og tørre produkter, hvilket er den bedste proteinkilde. For at sikre, at hundens helbred altid er på lige fod, tilføjer producenten mineraler samt vitamintilskud, som vil være relevante for både små og store racer.

Med hensyn til ydeevne hævder fabrikanten, at dens produkter:

  • er en diæt med en fuldt afbalanceret sammensætning, men vi vil fortælle om det lidt senere;
  • selvom det koster en størrelsesorden dyrere end nogle indenlandske analoger, takket være dens sammensætning kan Eukanuba tørhundefoder eller konserves anvendes mere økonomisk;
  • rig på forskellige vitaminer og mineraler kosttilskud, der er nødvendige for enhver organisme;
  • i fremstillingen af ​​brugte kun højkvalitetsprodukter, der også kan anvendes af mennesker;
  • kød af dyr, som er indeholdt i sammensætningen af ​​mad, har et højt indhold af protein, hvilket også vil være nyttigt for enhver hundelegeme;
  • Fabrikanten sikrer, at produktionen af ​​tørfoder eller konserves ikke bruger forarbejdede produkter eller affald
  • der er også ingen tilsætningsstoffer og fyldstoffer, som kun skader kæledyret;
  • Ifølge producenten er honning og tørret mad Eukanuba den bedste sunde madindstilling, der tilbydes i butikkerne i dag.

struktur

Vi vender os til sammensætningen. Da produkterne fra Eukanuba-selskabet er beregnet til forbrug af dyr af små og store racer såvel som af forskellige aldre, svarer sammensætningen til en bestemt type i linjen. Men det skal bemærkes, at de fleste af de forskellige ingredienser, der er til stede i både tørfoder og konserves, kan gentages. Og det afhænger ikke af de dyr, som foderet er beregnet til.

Sammensætningen af ​​rationer fra producenten omfatter følgende ingredienser:

  • fisk - laks;
  • kornprodukter, især byg, ris, hvede, sorghum;
  • en række kødprodukter, især kylling eller lam;
  • elementer af Omega-3 og Omega-6, som er nødvendige for at styrke immuniteten for både hvalpe og voksne individer af store og små sorter;
  • også et vigtigt element for sundhed er fiber;
  • majs, der giver mulighed for at øge næringsværdien af ​​det færdige produkt, men på ingen måde påvirker sundheden (tilsætning af majs reducerer kun omkostningerne ved produktet, det vil sige reducerer producentens omkostninger);
  • rødbeder, der gør det muligt at normalisere blodsukkerniveauerne
  • mange nyttige elementer, herunder fosfor og calcium, som er nødvendige for en dyr organisme af enhver race og i enhver alder;
  • et kompleks af vitaminer, herunder A, C, E, B, som også er relevante for kæledyr af alle racer og aldre.

Foder linje

Som et resultat af det store valg, der tilbydes af producenten, vil hver køber kunne vælge mad specielt til deres kæledyr. Sortimentet af tørre og dåse retter giver mulighed for et stort udvalg af dyr af forskellige racer og aldre. Hertil kommer, at for kæledyr, der har lidt sygdomme og skader, kan du finde en terapeutisk kost. Mere om dette vil blive diskuteret nedenfor.

Til store racer

Tørret mad eller konserves til dyr af store og mellemstore racer indeholder i sin sammensætning alle de elementer, som et kæledyr skal modtage. Da producenten tilbyder nok arter, kan du altid vælge, hvad din hund vil lide. Hvad er rationerne for store dyr?

  1. Edalt Large Breed Lamb and Rice. Denne foder med lamkød og ris til store hundehunde kan være en fremragende ernæringsmæssig mulighed. Dette skyldes, at lammekød med ris er ret godt absorberet af kroppen. Disse to hovedelementer indeholder mange nyttige og nærende komponenter. Ifølge producenten anvendes kun naturlige ingredienser i produktionen, hvilket gør det muligt for en stor hund at holde sig i form. Derudover vil brugen af ​​sådanne fødevarer holde dyrets hår tykt og skinnende.
  2. Edalt Lidzh Brid Chicken - højkvalitets tørret mad med smag af kylling. Ifølge producenten kan hundens krop være i god form hele dagen, takket være det ømte fuglekød. De elementer, der er til stede i denne diæt, kan forbedre dyrets immunitet og øge energiforsyningen. Det skal bemærkes, at ifølge denne fabrikant gør denne kombination af sammensætning og elementer det muligt for dyret at forblive sunde. De ingredienser, der anvendes til fremstilling af tørfoder, har en positiv virkning på dyrets fordøjelsessystem. Derfor siger producenten, at hunde, der tager en sådan kost, altid har et godt stofskifte.
    Pas på, hvis du har en hyrdehund eller en Labrador - repræsentanter for disse racer er ofte allergiske, så de overvejende ikke passer til mad, baseret på kylling.

Ud over de tørre muligheder kan du tilbyde dit kæledyr og dåseføde. Du kan være sikker på, at din hund vil sætte pris på den hydreret mad med saftige kødprodukter.

Til små racer

For små racer er det vigtigt for disse dyr, at pellets af tørfoder har en lille størrelse. Dette gør det muligt for maden at fordøje optimalt i kæledyrets krop. Øvelser viser og anmeldelser, i de fleste tilfælde er kosten med kød af kylling eller lam assimileret uden problemer. På grund af dette vil små racerdyr altid være stærke og sunde.

For smårasdyr er Ekanuba-produkter mærket Adult Small.

  1. Edalt Small Breed er en tilstrækkelig høj kvalitet mad, som producenten forsikrer, som indeholder alle de nødvendige ingredienser.
  2. Edalt Små og Mellemstore Lam og Ris. Denne tweed fra linjen kan kaldes universal, faktisk kan den derfor bruges af kæledyr af ikke kun små men også mellemstore racer.
  3. Separat for repræsentanter for Yorkshire Terrier Ekanuba sort tilbyder tørre mad Yorkshire Terrier Edalt.

Lægemidler og diætprodukter

Separat er det nødvendigt at fremhæve den terapeutiske form for tørfoder. Brugen af ​​en terapeutisk kost er vigtig, hvis dit kæledyr har dårlig sundhed eller har en allergisk reaktion på mad. Der gives også en terapeutisk kost til plejehunner. Ifølge producenten vil medicinsk tørret mad være en glimrende udvej i alle disse tilfælde, da det bidrager til hundens helbred.

Så hvad er mulighederne for en tør kost Eukanuba tilbyder:

  1. For eksempel vil den terapeutiske kost Performance Working og Endurance være fantastisk til dyr, der foretrækker en aktiv livsstil. Denne form for linjal kan også gives til lakterende kvinder. Arbejds- og udholdenhedens præstationer er præget af en afbalanceret sammensætning, og det hjælper også med at styrke immunforsvaret.
  2. Intestinal - denne type terapeutisk kostproducent tilbyder hunde, der ofte lider af sygdomme i mave-tarmkanalen. Hvis dit kæledyr har en fordøjelsessystem lidelse eller en dyrlæge har bemærket tarmbetændelse, så kan du fodre hunden Intestinal. Især er dets anvendelse tilladt i forskellige stadier af inflammation.
  3. En anden type terapeutisk kost - Dermatosis AF Response - er designet til hunde, der lider af alle former for hudsygdomme. Det sker ofte, at dyrets krop reagerer negativt på et eller andet element i sammensætningen af ​​mad eller dåseføde, og det fører til allergiske reaktioner - irritation på huden eller udslæt. I de fleste tilfælde kan et sådant lægemiddel, som det fremgår af anmeldelser, lindre hunden fra ubehag og løse problemet med allergier. En balanceret kost i dette tilfælde giver dig mulighed for at give dit kæledyr alt hvad du behøver.

Til hvalpe

Hvad angår hvalpe, tog Eukanuba i dette tilfælde sig også for de meget unge venner af personen. For hvalpe tilbyder producenten mad, der på en eller anden måde vil appellere til dyr. I det mindste siger producenten. Mad til hvalpe indeholder alle de nyttige elementer, uden hvilke udviklingen af ​​en dyrs organisme er umulig.

Hvilke typer rantelser for hvalpe kan findes på salg - læs nedenfor:

  1. Pappy End Junior Race. Hvis valpen er en stor race, vil mad med kylling være en glimrende mulighed. Ifølge officielle data vil dette gøre det muligt for dyret at få nok og få alle de nødvendige stoffer til at styrke immunforsvaret.
  2. Separat er det nødvendigt at allokere foder Pappi Smol Brid beregnet til hvalpe af mindre arter. Måltider med kyllingekød vil give hvalpen energi med hele dagen.
  3. Det skal også bemærkes, at separat på salg kan du finde produkter designet specielt til hvalpe med svag immunitet. Hvis hvalpens sundhed ikke er særlig stærk, vil Pappa ol Breed Lamb & Rice diæt være en god udvej.

Husk, at enhver sundhedsføde skal udpeges udelukkende af en specialist. Derfor skal du konsultere din læge, inden du ændrer hundens kost.

Fordele og ulemper

Enhver mad kan have både sine fordele og ulemper.

Lad os starte med proffene:

  1. Ifølge producenten er alle produkter af linjen 100% naturlige.
  2. Stort sortiment af foder, som er egnet til dyr af forskellig størrelse og racer.
  3. En række fødevarer refererer til tør mad og dåsefoder.
  4. Evne til at vælge en god mulighed for en hvalp eller voksen kæledyr.
  5. Terapeutisk kost. Langt fra alle producenter kan prale af en sådan fordel.

Hvad angår ulemperne:

  1. Ifølge vurderinger kan nogle produkter medføre en allergisk reaktion hos dyr.
  2. Tilstedeværelsen af ​​korn, der ikke spiller en særlig vigtig rolle. I anmeldelserne i netværket kan du læse, at hundeavlere anbefaler at købe mad, hvor disse elementer indeholder det mindste.
  3. Nok høj pris, især tør mad.

Video "Alt hvad du behøver at vide om produktion af foder"

Oplysninger om fremstilling af mad er angivet nedenfor (forfatteren af ​​videoen er ZOOFIX pet-shop).

Anmeldelser af Eukanuba (Eukanuba)

Enhver kæledyrsejer forsøger at give sit kæledyr det allerbedste. Pleje og fodring betragtes som prioriterede aspekter ved dyrkning af et sundt og smukt dyr. For at gøre dette skal du vælge et godt feed, der opfylder alle internationale krav fra veterinærspecialister. Der er et lille antal sådanne virksomheder på markedet for selskabsdyr. En af disse typer af foder er Eukanuba feed. Den består af kun naturlige ingredienser, vitaminer og mineraler. Producenterne af dette foder, da det blev oprettet, tog højde for alle behov hos katte og hunde af forskellige arter, sygdomme og aldersgrupper. Dette foder produceres i forskellige smag præferencer: kylling, lam, havkat. Der er mad til voksende og ældre dyr. Der er feeds til individuelle racer af dyr, hvilket indikerer et højt fagligt niveau hos denne producent.

Eukanuba diæt til steriliserede og fedme-tilbøjelige hunde

Jeg fodrede svongo pugs med denne mad i 6 måneder, men så måtte jeg forlade det hurtigt. Blodprøven viste en afvigelse i nyrerne. hunden opkastede hver morgen. Veterinæren sagde, at nogle af hans klienter også "løb væk" med ham efter 6 måneder.

Jeg fodrede svongo pugs for at holde dem fodret i 6 måneder, men så måtte jeg forlade det for meget. Blodprøven viste en afvigelse i nyrerne. hunden opkastede hver morgen. Veterinæren sagde, at nogle af hans klienter også "løb væk" med ham efter 6 måneder.

Eukanuba Dog Special Care Overskydende vægt er en fremragende mad til de hunde, der har tendens til at gå hurtigt op. Det er helt tilfredsstillende, hvilket giver dig mulighed for at fodre dyret. Og samtidig lavt kalorieindhold, som ikke bidrager til vægtøgning. I zoo-coffe er dette feed 10% lavere end andre steder. Derfor anbefaler jeg.

Eukanuba Rottweiler Feed til Rottweilers

Vi briste med glæde! Først nu er han ikke særlig tilfredsstillende og dømmer af den sultne hund. Selvom vi foder selv lidt mere end normen.

Min Jeffy elskede denne mad meget efter hun blev en mor. Og spiser det med stor appetit.
Hendes børn er vokset op og ser, at de også kan lide denne mad.

Eukanuba German Shepherd for tyske Sheepdogs

som det er bekvemt for nogen. Jeg kan lide tør mad, men ikke alle er egnede her, da en kylling ofte er allergisk, men lammet er allergivenligt, men din virksomhed, men vær forsigtig.

igennem
I et halvt år, i 4 år, vil vi overføre til tørret mad. Før dette kogte de hele tiden. Fortæl mig, om det er værd at oversætte eller ej.

Han vidste ikke direkte, hvordan han fodrede sin fårhund. Det foder ikke kan lide, fra dette foder kommer næse op.
Takket være dyr zoologisk have, anbefales Eukanuba German Shepherd, designet specielt til fårhund.
I mere end et år har der ikke været nogen problemer med at fodre mit kæledyr.

Eukanuba mad

God dag. Jeg fodrer mine katte med eukanuba mad til steriliserede katte. De spiser det normalt, det ser ud til, at de heller ikke går i vægt (og de har masser af aktivitet overhovedet), men så lærte de at det var produceret af Mars i Rusland. Og jeg begyndte at gnave tvivl om kvaliteten af ​​foderet. Måske kan du fortælle mig, jeg er bekymret for det for ingenting, eller hvis ikke for ingenting, hvilken slags mad vil du anbefale?

Velkommen! Eukanuba mad produceres ikke i Rusland.

re: re: Eukanuba Feed 08.08.16 15:03

Bare i dag købte jeg hos en dyrehandel (hvorfor jeg stadig køber det, fordi jeg ikke kan vælge, hvilken der tilbydes). Det er godt, hvis jeg tager fejl, og det produceres ikke rigtigt af os, men på emballagen i kolonnen er producenten Rusland. Jeg sender billeder:

re: re: re: Eukanuba Feed 08/08/16 17:10

Stregkoden skal vises på billedet for at bestemme landet.

re: re: re: re: Eukanuba Feed 08/09/16 00:23

Stregkode senere fotografi. Og på emballagen står det skrevet, at det produceres i Rusland. Jeg bogførte billedet ovenfor. Det er skrevet der. Ja, og stregkoden selv starter på 460. Og det er Rusland, hvis jeg bare husker korrekt.

re: re: re: re: re: Eukanuba Feed 08/09/16 3:30 pm

Nå en gang i Stupino, så præcis den Russiske Føderation. På fabrikken Royal Kanin. 460, ja RF

re: re: re: re: re: re: Eukanuba feed 08/09/16 8:05 PM

Spørgsmålet er anderledes i betragtning af produktionsstedet, kan det påvirke kvaliteten af ​​foderet? Og kan det ændre deres foder? Hvis ja, hvilken er bedre (for neuterede / steriliserede katte)? Interesserede klasser er super premium, holistisk.

re: re: re: re: re: re: re: Eukanuba feed 08/09/16 21:35

Om kvaliteten af ​​foderet kan kun sige, at de feeds dem. Og så hvordan forstår du?
(Kan svare om et par år)
De kan skrive, hvad der er dårligt, hvis der sker problemer med nogen, og de dumper dem på mad.
RK har længe været lavet i Den Russiske Føderation, der er dem, der har fodret dem i mange år, og kattene er fine. Det er alt for sig selv.
Mine katte har også spist RK i deres egen tid. Da den første kat allerede var mere end 10 år gammel, købte jeg hendes Ekanubu til katte over 7 år, hun var bestemt ikke fra Den Russiske Føderation. Katten spiste med glæde. Jeg besluttede at købe for dem over 10 år siden, men katten begyndte at kaste fra den. Jeg gav den til ham igen på en dag og igen opkastning. Så RK igen og uden problemer. Og det var på det tidspunkt, at maden allerede var lavet på planten, så kunne jeg sige Det er hvad han er, men han var stadig derfra, fra Holland.

re: re: re: re: re: re: re: re: Eukanuba feed 08/20/16 06:55

Nå er Eukanuba-foderet endelig blevet dårligt. I hvert fald for os eller med den sidste pakke var vi meget uheldige. Hvis foderet til steriliserede katte ikke var store granuler, så var de i den sidste pakke alle forskellige størrelser. Og så var der en ændring i halernes haler. Analyser afsendt for nylig er der ingen parasitter. Så mens jeg synd om mad. At erstatte mens hentet mad grandorf. Men tvivl om hans konto glozat.

re: re: re: re: re: re: re: re: re: Eukanuba feed 08/22/16 5:12 PM

Det faktum, at granuler af forskellig størrelse, det er ikke så slemt.
Og hvad gnister du om Grandorf? Nu er han overalt på rygter, i mange butikker anbefales det som allergivenligt. Maden anses for at være udviklet af russiske dyrlæger baseret på udenlandsk erfaring. Plante i Danmark. De, hvis katte ikke nægter at spise ham, er tilfredse.
Hvad angår kvaliteten af ​​mad, kan alting være der. Opbevaring er også vigtigt, ikke alle butikker har klimaanlæg. Om sommeren kan du i nogle tilfælde kvæle i butikkerne, så alting kan være. Nogle foderfabrikanter anbefaler at opbevare dem på et køligt sted. Det er muligt, at emballagen er lidt brudt, luft er blevet fanget, falder i luftfugtighed osv. Alting kan ske.

re: re: re: re: re: re: re: re: re: re: Eukanuba feed 08.22.16 19:57

Katten har en syg mave, og udvælgelsen af ​​mad synes jeg er stressende for dem. Og for fordøjelseskanalen i første omgang. Selvfølgelig vil jeg tro, at en kat byyaku ikke vil være en smart kat. Men jeg bekymrer mig stadig om, at hvis fødevaren ikke er en byaka, men det virker ikke for hans mave? Hvor snart det bliver mærkbart, og om det ikke er nødvendigt igen at behandle ham fra sine "eksperimenter" ved udvælgelsen af ​​et passende foder. Ja, og jeg vil gerne have katten at fodre også. Og så bærer de hinanden. Trods kosten.
Og jeg kan ikke finde ud af det med hans analyse (grandorf). Ikke nok viden. Er der noget her, der ville være helt kritisk (især for en kat med ondt i maven):
% Analyse
Protein: 37,0
Fedt: 11, 0
Omega-6: 1, 5
Omega-3: 1, 2
Ask: 7, 0
Cellulose: 2, 5
Fugtighed: 6, 0
Calcium (Ca): 1, 4
Fosfor (P): 1, 1
Magnesium (Mg): 0, 1
pH: 6-6, 5
Vitaminer (mg / kg)
A-vitamin (IE / kg): 20.000
Vitamin D3 (IE / kg): 1.500
E-vitamin (a-tocopherol): 600
Vitamin B1: 10,0; B2: 8,0; B6: 8,0; B12 (mcg / kg): 180,0
Cholin: 1250,0
Biotin (μg / kg): 250, 0
Sporelementer (mg / kg)
Jern (E1): 150, 0
Kobber (E4): 10, 0
Zink (E6): 105, 0
Mangan (E5): 50, 0
Jod (E2): 1, 6
Selen (E8): 0, 2
Stabilisator af tarmflora:
Enterococcus faecium (CFU / kg): 109

re: re: re: re: re: re: re: re: re: re: re: Eukanuba feed 08.22.16 22:05

Hvis katten har en syg mave, skal du sandsynligvis opsamle mad til følsom fordøjelse.
Din kat havde Giardia, jeg husker, helbredt, men hvordan forstod du om maven?
Du har beskrevet foder Grandorf behovet for at forstå, at dette er 4 typer kød?
Ja, den normale sammensætning, jeg forsøgte at købe min egen, jeg spiste ikke. Sandsynligvis fordi det syntes at de var lidt fede)) Fordi jeg spiser med 18% fedt.
Og hvordan reagerede de på Grandorf? Kan du lide det?
Generelt er det ifølge kattereglerne nødvendigt at overføre til et nyt foder gradvist, blande den nye i den gamle og mindske den gamle hver dag og øge den nye en smule.
Da jeg hentede mad til en kat, fordi den ikke kategorisk ønskede at spise ved al tørring, syntes jeg også, at Brit var ganske godt. For kastrat er han 12% fedt og resten er 20%. For katte lever han konstant på gaden. Det er fantastisk selv)
Hvorfor har du besluttet, at kattens mad ikke virker? De er begge steriliseret, og hvis fødevaren er for følsom fordøjelse, så vil det fungere for alle. Jeg købte kattefoder til vægttab med en and, på grund af det lave fedtindhold, menes det at Min kat har en mave, det er ikke en medicinsk mad, men hver dag.
Og hvordan fodrer du dem nu, hvis diarré? Ekanibu fjernet helt?

re: re: re: re: re: re: re: re: re: re: re: re: Eukanuba feed 08/23/16 1:13 PM

Ekanubu måtte helt fjerne. Jeg ved om blanding, men tør ikke at blande sig med den mad, som de har diarré og ny mad. Man kunne selvfølgelig købe en ny pakke med ekanuba. Det er selvfølgelig ikke en kendsgerning, at et nyt bundt også ville blive forkælet, men det er muligt. I nærheden er der en dyrebutik (hvor der er en ekanuba), og hvis de siger, er en pakke ikke så gemt. Det er her den garanti, at resten de gemmer som det burde være.
Foder til følsom fordøjelse, vi kiggede over i starten af ​​et par stykker, når de søger hvad gå efter helsekost (katten gastritis - en opdateret diagnose og en masse tvivl) nogen har ikke. Men han kom ind i en katteskål og besluttede at han ville spise en ekanuba.
Ja, nu er de Grandorf 4 slags kød spiser (da ekanuby de sulte lidt, ja, den næste dag havde jeg dem en lille smule for at fodre stål). Ikke nægter endnu. Selv en lille tyndere (kat 300 g, om cat 200 g), ja, så kan der være diarré og spillet en rolle. Fra ekanuby vandt de, selvom de haste som saigas. Katten har en funktion - gør fødevareforsyningen (det er stress fra hende på grund af dyrlæge klinik, da han fik hende ikke at fodre (analyser til at udlevere et par gange, og når steriliseret), da det gør bestandene.). Så hun Ekanubu, der skjulte sig, trak hele ryggen. Og Grandorf selv spise mindre. Og ulden til at klatre, overraskende (det så hurtigt), standsede næsten. Der er ingen lugt fra munden, stolen, ligesom også kvælning ambre, spredes ikke.

re: re: re: re: re: re: re: re: re: re: re: re: re: Eukanuba feed 08/23/16 21:39

Om Grandorf, hørte jeg, at nogle tabe sig på ham, sandsynligvis er han mindre kulhydrat.
I strukturen af ​​Ekanuba, ud over hvede, er der også hvedemel, selvfølgelig vil du ikke tabe sig på dette.
Det vigtigste er, at de ikke har dehydrering på grund af diarré. Er det normalt? Nu ikke diarré?
Da jeg overførte mine egne feeds til et nyt feed, overholdt jeg heller ikke en så streng overførsel. Vi havde ingen problemer, sandsynligvis fordi sammensætningerne var ens.
Og så anses det generelt for feeds, hvilket er mindre end den anbefalede fodermængde, jo bedre er foderet)
Da det ikke giver mening at tvivle, har fødevaren selv bevist)

re: re: re: re: re: re: re: re: re: re: re: re: re: re: Eukanuba feed 08/23/16 11:26 PM

Ingen diarré. Her på bekostning af, hvordan de drikker, er det svært at besvare. Da de fodrede Ekanuboy, drak de mere, men vejret var varmere. Og de blev behandlet. Så de drak meget. Jeg kan ikke sige, at det er helt relateret til mad. Drikk mindre nu. Nå, eller mindre støjende, at jeg ikke mærker.

Eukanuba - elitemad, der bekymrer sig om hundens helbred

Ved at vælge tørt eller dåsefoder til deres kæledyr sikrer hver ejer, at hunden er fuld og sund, og at maden er gavnlig. Det er præcis hvad Eukanuba mad er. Vedligeholdelse af hundens helbred og velvære er hovedformålet med udviklerne af dette produkt. Men hvad gør denne mad virkelig værdifuld?

Feed funktioner

Helt naturligt eliteprodukt, der opfylder alle dine kæledyrs behov, hvad enten det er en voksen hund eller en hvalp, er lavet i Holland og USA. Brugen af ​​farvestoffer og kemi er ifølge fabrikanter uacceptabel, så der er kun naturlige ingredienser. At vide, at hunde kan være forskellige i deres smag præferencer, forsøgte fødevareproducenterne at gøre det så forskelligt som muligt. Det er værd at bemærke, at i forskellige typer kød anvendes i konserves og tørret mad - en uerstattelig proteinkilde. Det indeholder også vitaminer og mineraler, der er vigtige, uanset om dit kæledyr er lille eller stort.

struktur

I betragtning af at fødevarer kan være beregnet til personer af forskellige racer og aldre, kan sammensætningen variere. Imidlertid gentages mange af ingredienserne i tørproduktet og i den konserves, uanset den tilsigtede anvendelse af produktet.

Ernæring kan som regel omfatte:

  • forskellige typer kød til forskellige racer (lam, kylling);
  • laks;
  • korn (ris, hvede, sorghum, byg);
  • nødvendigt for sundheden hos små og store hunde racer omega-3 og omega-6;
  • fiber;
  • majs;
  • sukkerroer;
  • nyttige stoffer: calcium, fosfor, magnesium, vigtigt for hunde af enhver race;
  • vitaminerne A, B, E, C, nødvendige for både voksne dyr og hvalpe.

Foder linje

Takket være et stort udvalg af tørre og våde produkter (i dåsefødevarer) kan enhver hundeejer vælge noget specielt for hende. Linjen giver mulighed for variabilitet af klipper, så forskellige typer af produkter kan tilbydes. Dyrets alder og vægt tages også i betragtning af producenterne, hvilket betyder, at der altid er et valg af mad. Der er en medicinsk serie.

Til store racer

Hundemad med store størrelser indeholder som regel alt, hvad en hund har brug for som en daglig norm. På grund af sorten vil hunden have en varieret kost. Desuden kan du vælge både tørfoder og dåsefoder.

  • Voksen Large Breed Lamb Ris (lam og ris). For en voksen hund af en stor race, tilbydes en god mulighed med et lam og let fordøjelig korn. Begge komponenter indeholder mange næringsstoffer. Takket være naturlige ingredienser forbliver den store hund i form, og ulden er tyk og skinnende.
  • Voksen Stor Racekylling (Kylling). Vidunderlig tør mad. Her er kyllingens kød, giver hunden mulighed for at forblive stærk og sund hele dagen. Komponenterne i Eukanubas streng styrker hundens immunitet og fylder den med energi.

Hvis din hund tilhører sådanne racer som Labrador eller German Shepherd, blev der specielt udviklet foder til dem. Balancen i sammensætningen og den vellykkede kombination af ingredienser hjælper en stor hund til at forblive sund. Sammensætningen af ​​tørfoder har en gavnlig virkning på fordøjelsessystemet. Det er takket være ham, at hunde med store racer har en fremragende metabolisme.

Ud over det tørre produkt kan du tilbyde dit kæledyr en overraskelse. Det er dåse. Våd mad med saftigt kød vil ikke forlade hunden ligeglad.

Til små racer

Hvis din hund har små størrelser, er der en separat fodslinje til ham. Som regel kommer de med etiketten Small Adult Breed.

For små sten er det vigtigt, at granulaterne er små. Derefter bliver tørmaden let fordøjet i hundens krop. Måltider baseret på kylling eller lam er som regel absorberet af den lille hunds mave uden problemer. Først da kan en lille hunde forblive sund.

Vi anbefaler, at du vælger Eukanuba Adult Small Breed eller Eukanuba Adult Small. Medium lam og ris. Forresten er den sidstnævnte kendetegnet ved sin alsidighed, derfor er den også egnet til hunde af mellemstore racer. Nå, hvis du har en Yorkshire terrier, så har fabrikanterne arbejdet særskilt for ham, så du kan købe Eukanuba Yorkshire Terrier Voksne mad til ham.

Lægemidler og diætprodukter

Har din hund af en race eller anden en dårlig sundhed? Eller er det sygeplejerske? Eller måske lider hun af allergier? I et af disse tilfælde er producenterne klar til at tilbyde foderindstillinger, der passer til dit kæledyr. Medicinsk ernæring - garantien for hundens helbred.

  • Hvis din hund er aktiv, vil han lide Eukanuba Performance (Working and Endurance). Den samme mad er god til lakterende kvinder, da den er særligt afbalanceret og understøtter immunitet.
  • Producenter tilbyder medicinsk mad til hunde med gastrointestinale sygdomme, og dette er Eukanuba Intestinal. Det er velegnet til hunde med fordøjelsessystemet i fordøjelsessystemet og betændelse i tarmene i forskellige stadier.
  • Til kæledyr med hudsygdomme tilbydes en separat medicinsk mad. Eukanuba Dermatosis FP Responce. Det sker, at hundens krop ikke tåler en eller anden ingrediens, som er udtrykt af allergier. Denne medicin behandler som regel dette problem. Takket være ingredienserne lider hunden ikke af allergier og modtager alt, hvad kroppen har brug for.

Til hvalpe

Små hvalpe kan tilbydes muligheder, som de helt sikkert vil lide. En sådan diæt indeholder som regel stoffer, der er nødvendige for den voksende organisme.

  • Tilby store dyrefoder med kylling Eukanuba Puppy Junior Large Breed, og han vil være fuld og sund.
  • Har du en lille race hvalp? Eukanuba Puppy Small Breed med kylling er det bedste valg.
  • Hvis valpen ikke har et godt helbred, så er en speciel mulighed egnet til ham. Dette er et terapeutisk produkt til dyr med en følsom mave. Eukanuba Puppy Alle racer Lam Ris er præcis det, du har brug for.

Fordele og ulemper ved foder

Så fordelene ved dette produkt:

  • naturlighed;
  • muligheder for forskellige racer;
  • Forskellige produkter (dåse, tørre fødevarer);
  • der er mad til voksne hunde og hvalpe;
  • medicinsk mad.

Ulempen er prisen på dette foder, især tørt, samt tilstedeværelsen af ​​korn, såsom hvede og byg. Ifølge kundeanmeldelser er det bedst at tage Eukanubas sammensætning med et minimum af indhold.

Video "Natural Puppy Food"

I denne video vil vi tale om naturlig ernæring for små hvalpe.

Beklager, der er i øjeblikket ingen afstemninger tilgængelige.

Min vagthund

Hund Blog - Min Watchdog

Anmeldelser af Eukanuba (Eukanuba) feed for hunde

Næsten alle hundeejere rundt om i verden ved om tør hundemad Eukanuba (Eukanuba), som produceres i Amerika og Holland. Healing og fugtig dåse eukanuba varierer naturlighed, fordele og en forskellig sammensætning. Fabrikanten har også leveret linjer til hvalpe, voksne hunde, lægemidler og allergivenligt foder, mad til ældre hunde.

Typer af mad Eukanuba (Eukanuba) til hunde

Eukanubas tørfoder til hunde var en af ​​de første i verden, selv om den mest naturlige sammensætning er iboende i produkter nu. I alt er der omkring 50 muligheder for fodring, designet til kæledyr med følsom fordøjelse, til gravide tæver, hvalpe. Også i Eukanuba tager hensyn til alder, rase (små og store), fysiske tilstand og træk ved dyret.

Mad er tilgængelig i flere versioner:

  • våd dåse 85 g;
  • tørfoder 1,5, 3, 5 og 15 kg.

Sammensætningen i hver linje er anderledes, men der er en række hovedingredienser:

  • fersk kød, mere end 50%
  • fisk;
  • majs og hvede;
  • ris;
  • æg;
  • grøntsager;
  • ølgær;
  • fedtsyrer;
  • mineralske komplekser.

Men der er ingen kemikalier, smagsforstærkere og biprodukter i tørhundeføde Eukanuba overhovedet. Producentfirmaet sørgede for, at maden var afbalanceret og nærende, ejere af hundene skulle ikke købe ekstra vitaminer.

Det er vigtigt, at den forskellige størrelse af croquettes i alle linjer i foderet sørger for forebyggelse af tandsten, styrker det orale apparat.

Fordele ved Eukanuba feed

Eukanuba hundemad har mange fordele, som det er så populært blandt købere:

  • brug kun naturlige produkter
  • kødprocent mindst 50%
  • fuldt kompleks af vitaminer og mineraler;
  • bredt udvalg;
  • tilgængelighed af kost og medicinsk ernæring
  • rimelig pris, i forhold til analoger.

Læs:

Eukanuba Ernæring Ulemper

Der er flere ulemper, som omfatter:

  • kun få sammensætningsmuligheder for alle linjer;
  • en lille procentdel af kød i behandlingslinjerne
  • højt indhold af korn.

Husk at korn kan forårsage allergier, føre til fedme og næsten ingen energiværdi.

Hvad foder til at vælge dit kæledyr?

For øvrigt er der i Eukanuba flere foderindstillinger afhængigt af organismens alder, race og karakteristika. En terapeutisk linje er rettet mod behandling af problemer med fordøjelse, allergi, hjerte og nyresvigt.

Se, hypoallergen mad eller eukanuba holistisk kan bruges ikke kun til daglig fodring, men også som en forebyggende foranstaltning. Det eneste vigtige er, at det varer ikke mere end to måneder.

Det vil være interessant:

Til hvalpe

Valpelinjen er designet på en sådan måde, at kæledyret fuldt udviklet, modtog de nødvendige vitaminer, men rationen var lille (for at undgå fedme).

  1. Harpiks Ras er egnet til miniature racer, der vejer op til 10 kg, indeholder en masse protein og protein.
  2. Medium Breed er designet til mellemstore racer, basisen af ​​foderet er kylling og ris.
  3. Large Breed er egnet til store og store racer. Det indeholder en masse protein, protein, mineraler og calcium, som er vigtige for udviklingen af ​​knogler og muskler.
  4. Alle Brides er velegnet til hvalpe af alle racer, det betragtes som en universal fodring, der er egnet til allergi.

Til voksne hunde

Grundlaget for kosten til voksne hunde er kød, fisk og ris, men der er linjer med masser af korn.

  1. Hund Edalt - universal mad til forskellige racer, croquettes i kosten er små, der er separate muligheder for mellemstore og små racer i alderen op til syv år.
  2. Dog Edalt Wayt Control - For store racer med fedme, indeholder et minimum af fedtstoffer og kulhydrater.
  3. Dog Edalt Toy Race er designet til miniature racer, der passer til enhver alder (fra et til ni år).
  4. Hund Edalt Zhogoging Agilti - mad til specielt mobile hunde indeholder meget protein og fiber.
  5. Edalt Working Endurans egnet til kæledyr med stor fysisk anstrengelse, for arbejdere og vagthunde;
  6. .Brid Specificitet omfatter flere muligheder, der forbedrer fordøjelsen hos nogle racer (boxer, rottweiler, york, dachshund og andre).

Det er vigtigt, at speciel mad omfatter 10 separate serier til forskellige racer.

For visse problemer

En række tørre fødevarer Eukanuba til hunde er blevet udviklet, der tager højde for de særlige forhold i sundhed, livsstil og personlige behov.

  1. Sensetiv hud - til hunde med tendens til dermatitis, korn er næsten fraværende, hovedkomponenten er fisk.
  2. Sensitive Joins - mad til aldrende hunde udsat for sygdomme i muskuloskeletale systemet.
  3. Sensitive Digestin blev udviklet til hunde med følsom fordøjelse, indeholder mange vitaminer, aminosyrer og præbiotika.
  4. Overvægt er en mad til overvægtige hunde og efter kastration.

Profylaktisk linjal

Det er muligt kun at inddrage medicinsk ernæring fra Eukanuba i kosten efter at have konsulteret en læge. Denne fodring varer ikke mere end tre måneder.

Linjen indeholder kun få muligheder:

  • Dermatose FP er egnet til hunde med allergi, dermatitis, rigelig smelt;
  • Intestinal - en særlig kost til behandling af tarmsystemet, fordøjelsen;
  • Fælles mobilitet er egnet til kæledyr med problemer i muskuloskeletale systemet;
  • Renal indeholder et minimum af protein, maksimalt fosfor, egnet til behandling af nyresvigt;
  • Begrænset kalorier - tør mad til behandling af fedme;
  • Diabetisk kontrol er designet til behandling af diabetes mellitus;
  • Hyg Kalorier absorberes hurtigt, anvendes efter stress og til genopretning efter operation.

Husk at nogle varianter af terapeutisk ernæring Eukanuba har kontraindikationer, såsom graviditet, amning, intolerance overfor nogle komponenter. Derfor skal du konsultere din læge, før du køber mad.

Anmeldelser af hundemad Eukanuba (Eukanuba)

Oleg: Personligt kan jeg virkelig lide Eukanuba mad, fordi en sådan række linjer fra naturlige produkter, til en så behagelig pris, ikke alle producenter kan tilbyde. Vi forsøgte mad til hvalpe, voksne hunde og terapeutiske kostvaner. Jeg kunne godt lide alt, hunden er aktiv og sund.

Timur: Vi har stadig en pug hvalp, så vi købte en speciel linje. Vi har fodret i tre måneder, indtil vi ser fejl. De tog hunden til dyrlægen og sagde, at han er en sund, aktiv og udviklet baby. Derfor fortsætter vi i fremtiden til linjen for voksne kæledyr.

Tanya: Vi brugte Dermatose FP, da vores hage var allergisk og det var overdådigt. Fed kun en måned, men det hjalp, da de ekstra vitaminer ikke blev givet. Men nu nægter Juliet at spise anden mad, så vi bliver nødt til at købe Eukanuba, vi vil ikke forstyrre barnet.

Præmiepolitikken for Eukanuba-foderet er ret demokratisk, på trods af superpræmien:

  • 3 kg - 1150 rubler (550 UAH)
  • 12 kg - 4900 rubler (2450 UAH);
  • 15 kg - 5100 rubler i Moskva (2550 UAH i Kiev).
At købe

Eukanuba Hundemad

Generel vurdering af foderet med 55 mulige point under hensyntagen til bonus / straf

Generel vurdering af foderet med 55 mulige point under hensyntagen til bonus / straf

Generel vurdering af foderet med 55 mulige point under hensyntagen til bonus / straf

Eukanuba-mærket var på et tidspunkt ret populært i vores land, især blandt hundeavlere - mange kenneler deltog i loyalitetsprogrammer. Den tætte interaktion mellem brandrepræsentanter med RKF og Kennel Club gjorde det muligt at aktivt fremme det blandt opdrættere.

Blandt Eukanuba-feederne for hunde skiller sig følgende linjer ud:

  • Eukanuba Lifestage Formulas - en grundlæggende produktlinje: tørre og våde rationer divideret med aldersgruppe og bredde, herunder for de mest miniaturehunde som Pomeranian Spitz og Chihuahua;
  • Eukanuba Breed Specific - tør mad til forskellige racer, fra Yorkshire terrier til rottweiler;
  • Eukanuba Daily Care er en mellemliggende halvoedyrlinje til hunde. Produkterne er opdelt efter kroppens egenskaber: med følsom hud, fordøjelse, overvægt, ledd.

Oversigt over sammensætningen af ​​foderet "Eukanuba"

Hvis du sammenligner alle rationer og identificerer gennemsnittet, er listen over ingredienser til Eukanuba til hunde ikke særlig attraktiv. I den første position af Eukanubas hundemadesammensætning ser vi tørret kyllingekød (undertiden blandet med kalkun). Ofte er den procentvise andel i foder også angivet - omkring 25%, ikke så meget.

Bemærk at der på individuelle pakker i stedet for kød anvendes udtrykket "dehydreret animalske proteiner" - det er ekstremt svært at forstå, hvad denne mad består af.

Det andet sted er optaget af op til 14% majs eller ris (i kostvaner til voksne hunde). Tredje plads i Eukanuba foder til hvalpe eller hunde er hvede eller sorghum: korn findes i næsten alle foder i området.

Den fjerde på listen er dyrefedt, hvis kilde ikke er angivet. Den femte ingrediens er enten ris eller byg, som er en anden kulhydratkilde.

Vi foreslår at du studerer vurderinger og individuelle anmeldelser af Eukanuba hundemad, og hvis du ikke fandt produktet af dette mærke, er du interesseret i, send os en forespørgsel, og vi vil fortælle dig om det.

Eukanuba Hundemad

Generel vurdering af foderet med 55 mulige point under hensyntagen til bonus / straf

Generel vurdering af foderet med 55 mulige point under hensyntagen til bonus / straf

Generel vurdering af foderet med 55 mulige point under hensyntagen til bonus / straf

Eukanuba-mærket var på et tidspunkt ret populært i vores land, især blandt hundeavlere - mange kenneler deltog i loyalitetsprogrammer. Den tætte interaktion mellem brandrepræsentanter med RKF og Kennel Club gjorde det muligt at aktivt fremme det blandt opdrættere.

Blandt Eukanuba-feederne for hunde skiller sig følgende linjer ud:

  • Eukanuba Lifestage Formulas - en grundlæggende produktlinje: tørre og våde rationer divideret med aldersgruppe og bredde, herunder for de mest miniaturehunde som Pomeranian Spitz og Chihuahua;
  • Eukanuba Breed Specific - tør mad til forskellige racer, fra Yorkshire terrier til rottweiler;
  • Eukanuba Daily Care er en mellemliggende halvoedyrlinje til hunde. Produkterne er opdelt efter kroppens egenskaber: med følsom hud, fordøjelse, overvægt, ledd.

Oversigt over sammensætningen af ​​foderet "Eukanuba"

Hvis du sammenligner alle rationer og identificerer gennemsnittet, er listen over ingredienser til Eukanuba til hunde ikke særlig attraktiv. I den første position af Eukanubas hundemadesammensætning ser vi tørret kyllingekød (undertiden blandet med kalkun). Ofte er den procentvise andel i foder også angivet - omkring 25%, ikke så meget.

Bemærk at der på individuelle pakker i stedet for kød anvendes udtrykket "dehydreret animalske proteiner" - det er ekstremt svært at forstå, hvad denne mad består af.

Det andet sted er optaget af op til 14% majs eller ris (i kostvaner til voksne hunde). Tredje plads i Eukanuba foder til hvalpe eller hunde er hvede eller sorghum: korn findes i næsten alle foder i området.

Den fjerde på listen er dyrefedt, hvis kilde ikke er angivet. Den femte ingrediens er enten ris eller byg, som er en anden kulhydratkilde.

Vi foreslår at du studerer vurderinger og individuelle anmeldelser af Eukanuba hundemad, og hvis du ikke fandt produktet af dette mærke, er du interesseret i, send os en forespørgsel, og vi vil fortælle dig om det.

Værter yorkov gå.

Mobil applikation "Happy Mama" 4.7 Kommunikation i ansøgningen er meget mere praktisk!

Akana til små racer er meget fedt og ikke egnet til Yorks. I akanaslinjen er der et par foderstoffer med en normal mængde fedt og protein.

I kæledyr butikker sådanne rådgivere... Bare for at sælge. Og som regel er der ingen egenskaber af klipper.

Ja, kampagnen er den måde, det er, tak for kommentarerne)))

Det mest elegante foder er ulvblod. Men det er bestilt via internettet. Jeg kan smidge en person om, hvad muligheder for York passer. Der er en bred vifte af dem. Jeg ved ikke hvordan du selv om prisen selvfølgelig. Se selv. Men alle, der købte denne mad fra mine venner og bekendtskaber, har ikke ændret det.

Forresten, når du overfører fra et feed til et andet, skal du oversætte gradvist og tilføje 1.1 for at opretholde IKT! Alle 10 dages overgang.

Jeg fodrer naturalkaen selv. Fordi der var mange problemer med mad. Nu kender jeg ikke problemerne, selv om den rigtige naturalka er meget dyrere end tørring.

Vi har en mops, han er også fedtføde, ikke egnet, vi fodrer Grandorf til små racer)))

Vi har ikke noget bedre at finde))) fra Akany også kastede op fra Hills frygtelig lugt og Pesi var hyppige gasser (((Grandorf går med et brag, det eneste - du er nødt til granulat gennemblødt, vores de er i fordøjelseskanalen dårlig blødgjort, et par gange låse var men lidt noget vand, og problemet blev løst)) afføring er normal, er der ingen gas, håret blødt, skinnende, ikke flosse))) hund glad)))

Overhovedet ikke)) være sunde))

Vi fodrer ryan canin tørre mini voksen og voksen skønhed pate.

Overfører det normalt? Det er bare, at du konstant hører negaty anmeldelser til Royal, selv om jeg giver dem en kat

Vi har fodret i tre år, der har ikke været nogen problemer med fordøjelsen.

Også på den kongelige canina to York. Et her i 9 år, den anden 3, er der ingen problemer... mmm... I starten gav de proplan laks, opkastning dårligt. Så kan eukanubu også gik, men vi har stadig en maltesisk, og hun nærmede maden er ikke... Fandt en gylden middelvej Royal Canin Mini edalt.

Vetom 1.1 er et additiv. Til intestinal mikroflora. Det koster omkring 150 p

Det afhænger ikke af, om der er et problem eller ej. Når foderet ændres i tarmene, groft sagt, stress. Og for at undgå dem skal du tilføje en dyrlæge, når du oversætter.

Tak for tipsene :)

Og udover mad kunne jeg ikke spise noget? Hvad er syg, mad eller gal?

Masha, alt var fint

Jeg overførte en gang en mops (også en meget allergisk hund) til et proplane, der var ingen problemer... Nu oversætter jeg York til Jina, men han nægter at spise noget

Jeg køber Rinti, alt er fint, kongelig hest i en taske på 100g for åker og chihui-obazhaet ham... Hun er også allergisk over for mig. og fra dette foder er alt godt.

Det eneste, der skal oversættes gradvist, er nødvendigt, ikke skarpt.

Tak, det ved jeg gradvis :) Jeg vil prøve at hente noget op

Opkastning er ofte tegn på overdosering. Det er nøje at følge instruktionerne på foderpakken under hensyntagen til hundens vægt og alder. Udsæt en skål med mad. Alt, hvad hunden ikke spiste i de første 10 minutter, rengør. Hvis det var en våd mad (alnsvor, paucher), så smide den væk. Hvis det tørrede, kan det gives i den næste fodring. Og alligevel: Du kan ikke fodre hunden før en tur, først efter. Ellers kan det være volvulus. Sundhed til din lille hund.

Det er rigtigt, lammemad betragtes som en "100% kost", så at sige.